Sitter här, så...

Jag kan ju lika bra posta ett inlägg, eller hur? Har varit dålig på att skriva, men det är väl bara för att jag är ovan vid sådant här, antar jag, haha! Lördagen var i alla fall mysig, men det hände inte så mycket. Jag hade planerat att gå ut med K, men vi struntade i det, eftersom vi båda var trötta,och det var bra program på tv, hahaha!:P E och jag hade också pratat om att hitta på något, förmodligen med hennes pojkvän T, men det blev inte heller av. Med andra ord: hemmakväll. Men det var inte helt fel, får jag ändå erkänna. Det var, som sagt, bra program på tv den kvällen. Först Körslaget, och därefter Milennium (serien som är gjord av de tre filmerna om Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander). Det var riktigt bra, och jag som har sett alla filmer och läst alla böcker upptäkte att det fanns scener med i tv-serien som inte funnits med i filmerna. Det gillas! När tv-kvällen var slut så pratade jag i telefon, och sen somnade jag.

Igår hände det inte mycket, men jag var, hör och häpna, i kyrkan igår kväll. Min bror spelar i en orkester som igår spelade på en konsert i kyrkan. Han var riktigt bra, faktiskt, så det var kul att se. Sen åkte jag hem, tittade på tv och sov, haha!

Nu sitter jag här, som sagt, och jag vet inte vad jag skall ta mig för. jag har nästan bestämt mig för att söka en utbildning, så jag har ordnat lite med det. Bakade scones till frukost, och det är alltid gott! Men... Nu skall jag väl ta tag i disken, så har jag något att göra, i alla fall, haha!:D

Puss på er!:D (om det nu är någon som läser det här? HAHA!)

Kommentarer
Postat av: Manne

haha, skit i det då, allt bra annars? Kram

2010-03-22 @ 12:01:10
URL: http://wiigren.blogg.se/
Postat av: DRYGASTEVER

Jag blev ingen spindel, det var falskt alarm :D

2010-03-22 @ 12:01:31
URL: http://drygastever.blogg.se/
Postat av: Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Halv åtta hos mig är fantastiskt mysigt :D Dock är det tråkigt att se när det är någon med som bara klagar på dom andra deltagarna, hehe :)



Härligt att höra! Med mig är det fint :) Kram!

2010-03-22 @ 12:17:53
URL: http://ellerenellen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Halloj!

2010-03-23 @ 21:17:02
URL: http://minsjukdomochjag.blogg.se/
Postat av: Lena

det är bara att komma hit, är hur bra som helst, jag lovar! ;D

2010-03-28 @ 14:22:51
URL: http://moeller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0